Aluminium huisdeuren, voor u ontworpen
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Design

> NL > Techniek & design > Design

Onovertroffen - DESIGN naar uw persoonlijke wensen!


De voordeur is bepalend voor het aanzicht van de woning en verraadt de persoonlijke smaak van de bewoners. De voordeuren van Inotherm bieden u de mogelijkheid om uw individuele wensen bij ieder model in specifieke details vorm te geven. Kies voor INOTHERM - kies een unieke deur!

 

Keuze uit meer dan 200 modellen, alle modellen kunnen bovendien aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dit kunnen wij voor u realiseren!

INOTHERM Haustüren

Als basis dienen meer dan 200 modellen waaruit u een keuze kunt maken. Bovendien kunnen deze modellen nog door kleinere of grotere modificaties aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Kunt u desondanks geen geschikt model vinden; dan staan onze designers voor u klaar om samen met u een uniek model naar uw eigen ideeën voor u te ontwerpen.

 

Alle edelstaalapplicaties zijn vlak ingelegd

Alle edelstaalapplicaties zijn vlak ingelegd Alle edelstaalapplicaties, zoals huisnummers en weldorpels, uit het complete Inotherm assortiment zijn vlak ingelegd. Dit is geen standaardnorm in de aluminium deurenbranche. Dit geeft Inotherm deuren een extra dimensie wat betreft elegantie en exclusiviteit. Gelijktijdig neemt het reinigen en onderhoud veel minder tijd in beslag omdat er zich bij de randen geen stof en vuil ophoopt.

Bestel glas passend bij uw persoonlijke smaak

Bestellen Sie sich Verglasungen mit Ihrem Motiv

U kunt kiezen uit ornament-, parsol- of veiligheidsglas met of zonder profilering op het glas en uit diverse glas-in-lood-uitvoeringen. De diverse glasmotieven, waaruit u een keuze kunt maken, staan in de catalogus vermeld en kunnen tegen een geringe meerprijs aan uw wensen worden aangepast.

Keuze uit 6 verschillende kozijnprofielen

U kunt het kozijnprofiel van uw VOORDEUR aan het profiel van uw ramen en/of huisstijl aanpassen. Standaard worden de deuren geleverd met het AT 100 profiel. De overige profielen zijn tegen een geringe meerprijs leverbaar.

 

AT 100

AT 100

AT 100 D

AT 100 D

AT 200AT 200

AT 100 P

AT 100 P

AT 100 S

AT 100 S

AT 70

AT 70