Aluminium huisdeuren, voor u ontworpen
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

De voordelen van aluminium voordeuren

> NL > Techniek & design > De voordelen van aluminium voordeuren

Een ALUMINIUM VOORDEUR is de perfecte keuze!


U zult snel ontdekken dat aluminium voordeuren vele voordelen hebben ten opzichte van kunststof voordeuren of houten voordeuren. Aluminium is licht, stabiel corrosiebestendig, makkelijk te onderhouden en heeft een lange levensduur. Door de hoge vormstabiliteit van aluminium is het mogelijk om onderdelen te vervaardigen met een zeer precieze pasvorm; dit is onontbeerlijk bij de vervaardiging van componenten met een hoge isolatiewaarde. Buiten de bijzonder ruime keuze aan modellen biedt de EXCLUSIV serie een hoog standaardniveau betreffende veiligheid, vormgeving en functie.

 

 

Buitengewone stabiliteit - geen vervorming of kromtrekken!

Inotherm voordeuren worden standaard vervaardigd van aluminium profielen met een bovengemiddelde diepte en wanddikte. Bij de XL-maten (max. 1160 x 2700 mm.) worden zelfs profielen gebruikt met een nog hogere wanddikte om te voorkomen dat, onder extreme omstandigheden, het bimetaaleffect (dit veroorzaakt het kromtrekken van het deurblad) optreedt of de deurprofielen vervormen. Met een voordeur van deze stabiliteit bent u onder de meest extreme weersomstandigheden te allen tijde verzekerd van een probleemloze werking van uw voordeur.

Buitengewone stabiliteit - geen vervorming of kromtrekken!

Buitengewone stabiliteit - geen vervorming of kromtrekken!

 

Buitengewone stabiliteit - geen vervorming of kromtrekken!

 

 

Buitengewoon hoge thermische isolatie

Buitengewoon hoge thermische isolatie Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Inotherm voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden vanaf Ud= 0.7 W/m²K. Het binnen en buiten vleugeloverdekkende deurblad van 85 mm., de drie omlopende afdichtingen, en het drievoudig isolatieglas met een Ug-waarde van 0.5 W/m²K garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leefklimaaat.

 

 

Standaard hoge veiligheid - zonder meerprijs

Standaard hoge veiligheid Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, zoals de versterkte profielen, het 85 mm. dikke deurblad, de veiligheidsrozet en de 5-puntsvergrendeling is het voor dieven bijna onmogelijk om bij u in te breken. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk het veiligheidsniveau te verhogen naar het door het IFT Rosenheim gecertificeerde RC1- of RC2-veiligheidsdeurbeslag.

 

 

XL deurmaten - tot een max. deurhoogte van 2700 mm.

XL deurmaten - tot een max. deurhoogte van 2700 mm.

Door de hedendaagse, moderne bouwwijze, is er steeds meer vraag naar deuren met XL-afmetingen waarbij de statische eigenschappen een steeds voornamere rol spelen. Dankzij creatieve, inventieve technische oplossingen garandeert de Exclusive serie het probleemloos en veilig functioneren van uw voordeur tot een max. hoogte van 2700 mm. en een max. breedte van 1260 mm. tot in lengte van jaren.

 

Gegarandeerde, lange levensduur

Garantierte lange Lebensdauer De aluminium VOORDEUREN zijn uitermate goed bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Alle aluminium voordeuren zijn gepoedercoat, waardoor de deuren er tot in lengte van jaren nieuw uitzien en hun exclusieve uitstraling blijven behouden. Schilderen is daardoor overbodig.

  

 

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Alle gebruikte materialen zijn gerecycled, milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.


Aluminium en milieu in de gevelelementenbouw.

Wij gebruiken bij de productie van onze profielen gerecycled aluminium dat volgens het Duitse Wertstoff-Kreislauf-System A/U/F. wordt ingezameld. Het betreft hier o.a. resten uit de aluminium verwerkende industrie en oude aluminium ramen uit de renovatiebouw.