Aluminium huisdeuren, voor u ontworpen
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Inokey systeem

> NL > Techniek & design > Accessoires > Inokey systeem
Inokey systeem

 

inokey

PERFECTE TECHNIEK EN DE BESTE COMPONENTEN VOOR UW VEILIGHEID

BT 512 W

VINGERSCAN WIFI

2- Relais
VINGERAFDRUCKLEZER WIFI
met een opslagcapaciteit  van 500st.

F W

DEURGREEP VINGERSCAN

2- Relais
DEURGREEP VINGERSCAN WIFI
met een opslagcapaciteit  van 500st.

BT 602

CODESLOT

2- Relais
CODESLOT
100 gebruikercodes met 4 tot 16 cijferige codes

BT 802

AFSTANDSBEDIENING

2- Relais
AFSTANDSBEDIENING
Met 2 afstandsbedieningen en digitale deurbel

 

BT 512 WIFI

WAT IS DAT?

Het inokey vingerafdruklezersysteem biedt u de mogelijkheid om uw voordeur m.b.v. uw vingerafdruk te openen. Het is een onmisbaar bestanddeel dat voordeuren van het allerhoogste veiligheidsniveau en bedieningscomfort kenmerkt. Dit systeem is voorzien van de allernieuwste biometrische technieken. Met dit systeem zal het u nooit overkomen dat u uw sleutels moet zoeken of dat u zichzelf buitensluit, omdat u de sleutels verloren bent en daardoor een dure sleuteldienst moet bellen om u weer toegang tot uw eigen woning te verschaffen.

HOE WERKT HET?

inokey maakt gebruik van de nieuwste, ingebouwde biometrische vingerafdruklezer. Eén van de kenmerken van dit accurate systeem is het bedieningscomfort. U legt eenvoudig uw vinger op de sensor, wanneer de afdruk herkend wordt, opent de deur zich binnen 1.2  sec. Het verschil met een vingerscansysteem is dat daarbij de vinger langzaam, onder de juiste hoek over de scan moet worden getrokken. Bovendien is het belangrijk dat uw vinger schoon, droog en onbeschadigd is, anders kunnen er storingen ontstaan. Inokey is hier vrijwel ongevoelig voor.

IS DAT ALLES?

inokey beschikt over 2 relais-uitgangen; de eerste is in het deurblad ingebouwd en hiermee wordt de deur geopend, terwijl met de tweede bijv. een garagedeur of een ander elektrisch apparaat wordt aangestuurd. Voor iedere vinger wordt tijdens het programmeren bepaald welk relais aangestuurd wordt. Wanneer men beide relais gelijktijdig aanstuurt, door met beide geprogammeerde vingers gelijktijdig Inokey te bedienen, wordt (in noodsituaties), een stil alarm geactiveerd.

WAT DOE IK WANNEER IK GEEN VERTROUWEN IN HET VINGERAFDRUKLEZERSYSTEEM HEB?

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een toegangssysteem zonder vingerafdruklezer, kunt u voor het Inokey codeslot kiezen. Het codeslot is eenvoudig te bedienen, modern vormgegeven en v.v. vooruitstrevende techniek. De toetsen zijn capacitief, waardoor een lichte aanraking met de vingertoppen van de cijfersensoren volstaat om uw code in te voeren. Omdat een lichte aanraking voldoende is, zullen de cijfertoetsen ongevoelig zijn voor slijtage door het veelvuldig invoeren van de geprogammeerde codes. Dit is bijzonder belangrijk met betrekking tot de veiligheid; de meeste mensen maken gebruik van een 4-cijferige code, waardoor deze toetsen meer gebruikssporen vertonen dan de minder frequent gebruikte toetsen. Hierdoor zouden dieven de code(s) kunnen achterhalen. 

Het slijtvaste inokey codeslot met capacitieve cijfertoetsen maakt dit voor het dievengilde echter onmogelijk. Evenals bij de vingerafdruklezer stuurt het codeslot 2 relais aan. Voor iedere ingevoerde code wordt vooraf bepaald welk relais aangestuurd wordt.

 

GENIUS-SYSTEM

GENIUS-SYSTEM
  • 5-puntsvergrendeling (2 RVS sluitpennen i.c.m. 2 RVS haaksloten, grendelslot) met elektro-mechanische besturing 
  • doorlopende sluitlijst
  • vrijloopcilinder voor elektro-mechanische sloten
  • inclusief 6 sleutels

GENIUS-SYSTEM

  • Vingerscann, Codeslot, Afstandsbediening
  • RVS veiligheidsrozet met uitboorbeveiliging
  • kabelaansluiting met connector
  • kabeldoorvoer
  • Trafo 24V / 220V