Aluminium huisdeuren, voor u ontworpen
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Modelkeuze

> NL > Modelkeuze

De EXCLUSIVE deuren ervaring -  VOORDEUREN met de individuele vormgeving!


Het uitzoeken en  de aanschaf van een voordeur is voor velen een éénmalige gebeurtenis. Daarom is het des te belangrijker dat u met vakmensen samenwerkt. Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze. Welk model past het beste bij uw individuele wensen betreffende design en veiligheid. Wij adviseren u om, voordat u een showroom bezoekt of een model uitzoekt, de navolgende aanwijzigingen en tips te lezen, want hierdoor wordt het voor ons of onze dealer eenvoudiger om u sneller en goed te adviseren.

Kies uw unieke model

Inotherm_Aluminium_Haustueren

 

Als basis dienen meer dan 400 modellen waaruit u een keuze kunt maken. Bovendien kunnen deze modellen nog door kleinere of grotere modificaties aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Kunt u desondanks geen geschikt model vinden, dan staan onze designers voor u klaar om samen met u een uniek model naar uw eigen ideeën voor u te ontwerpen.

 

Voor een eenvoudigere visualisering van het gekozen model wordt in onze offertes een full color schets van het gekozen model bijgevoegd. Onze Inothermdealers bieden u ook de mogelijkheid om uw nieuwe voordeur in een foto van uw huis te fotoshoppen. Hierdoor krijgt u een perfecte visualisering van uw voordeur wanneer deze is gemonteerd.


Zoek uw favoriete voordeur

 

 

Zoek uw favoriete deurgrepen en deurdrukkers

Wählen Sie kompakte Stoßgriffe oder Drücker aussen

Een ruim assortiment vierkante of ronde deurgrepen in vele maten staan tot uw beschikking. Deze zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, o.a. mat of gepolijst en eventueel in combinatie met houten details of swarovski kristallen. Ook zijn er meerdere modellen leverbaar met geïntegreerde LED-verlichting. Alle deurgrepen slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

.

Meer betreffende deurgrepen    Meer over deurkrukken

 

 

 

Pas de kleur van uw voordeur aan uw huisgevel aan.

Passen Sie die Farbe der Tür Ihrer Fassade an

U kunt kiezen uit standaard RAL kleuren, speciale RAL kleuren in hoogglans of mat, structuur kleuren of 20 houtdecoren. U kunt zelfs meerdere kleuren/decoren combineren.

 

De aluminium voordeuren zijn uitermate goed bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Alle aluminium voordeuren zijn gepoedercoat waardoor de deuren er gegarandeerd, tot in lengte van jaren als nieuw uitzien en hun exclusieve uitstraling blijven behouden. Meer over kleuren

 

 

Bestel glas passend bij uw persoonlijke smaak

Bestel glas passend bij uw persoonlijke smaak

De deuren zijn standaard v.v. drievoudig isolatieglas (Ug = 0,5 W/m²K) 6 mm. Dit kunt u combineren met ornament-, parsol- of veiligheidsglas met of zonder profilering op het glas en diverse glas-in-lood uitvoeringen.

 

De diverse glasmotieven waaruit u een keuze kunt maken staan in de catalogus vermeld en kunnen tegen een geringe meerprijs aan uw wensen worden aangepast. Het is mogelijk om in de motieffolie bijv. uw huisnummer of straatnaam uit te snijden.

 

Meer over glas

 

 

Buitengewone thermische isolatie en hoge veiligheid standaard.

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Inotherm voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden vanaf Ud= 0.67 W/m²K. Het binnen en buiten vleugeloverdekkende deurblad van 85 mm., de drie omlopende afdichtingen en het drievoudig isolatieglas met een Ug-waarde van 0.5 W/m²K garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leefklimaat.

 

Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, zoals de versterkte profielen, het 85 mm. dikke deurblad, de veiligheidsrozet en de 3-puntsvergrendeling is het voor dieven bijna onmogelijk om bij u in te breken. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk het veiligheidsniveau te verhogen naar het door het IFT Rosenheim gecertificeerde WK1- of WK2-veiligheidsdeurbeslag.

 

Meer over thermische isolatie en veiligheid

 

 

Gebruik uw vinger als biometrische sleutel

BT 512 W

VINGERSCAN WIFI

2- Relais
VINGERAFDRUCKLEZER WIFI
met een opslagcapaciteit  van 500 st.

F W

DEURGREEP VINGERSCAN

2- Relais
DEURGREEP VINGERSCAN WIFI
met een opslagcapaciteit  van 500 st.

BT 602

CODESLOT

2- Relais
CODESLOT
100 gebruikercodes met 4 tot 16 cijferige codes

BT 802

AFSTANDSBEDIENING

2- Relais
AFSTANDSBEDIENING
Met 2 afstandsbedieningen en digitale deurbel

 

 

 

De voordeuren zijn standaard v.v. een hoogwaardige 5-puntsvergrendeling en een doorlopende, verstelbare RVS sluitlijst. U kunt ook kiezen voor één van onze inbraakveilige automatische toegangssystemen zoals een vingerafdruklezer, codeslot of afstandsbediening.Overige mogelijke toegangssystemen