Aluminium huisdeuren, voor u ontworpen
DE EN SL HR FR IT NL CS SK

Inokey systeem

> NL > Actueel > Inokey systeem

ACTIES

 

22 Jul 2018

Inokey systeem

 

inokey

Perfecte techniek en de beste componenten voor uw veiligheid

BT 512

VINGERSCAN

2- Relais
VINGERAFDRUCKLEZER
met een opslagcapaciteit  van 1000 st.

BT 602

CODESLOT

2- Relais
CODESLOT
100 gebruikercodes met 4 tot 16 cijferige codes

BT 802

AFSTANDSBEDIENING

2- Relais
AFSTANDSBEDIENING
Met 2 afstandsbedieningen en digitale deurbel

 

F

DEURGREEP VINGERSCAN

2- Relais
DEURGREEP VINGERSCAN
met een opslagcapaciteit  van 1000 st.

Wat is dat?

Het inokey vingerafdruklezersysteem biedt u de mogelijkheid om uw voordeur m.b.v. uw vingerafdruk te openen. Het is een onmisbaar bestanddeel dat voordeuren van het allerhoogste veiligheidsniveau en bedieningscomfort kenmerkt. Dit systeem is voorzien van de allernieuwste biometrische technieken. Met dit systeem zal het u nooit overkomen dat u uw sleutels moet zoeken of dat u zichzelf buitensluit, omdat u de sleutels verloren bent en daardoor een dure sleuteldienst moet bellen om u weer toegang tot uw eigen woning te verschaffen

Hoe werkt het?

inokey maakt gebruik van de nieuwste, ingebouwde biometrische vingerafdruklezer. Eén van de kenmerken van dit accurate systeem is het bedieningscomfort. U legt eenvoudig uw vinger op de sensor, wanneer de afdruk herkend wordt, opent de deur zich binnen 1.2  sec. Het verschil met een vingerscansysteem is dat hierbij de vinger langzaam, onder de juiste hoek over de scan moet worden getrokken. Bovendien is het belangrijk dat uw vinger schoon, droog en onbeschadigd is, anders kunnen er storingen ontstaan. Inokey is hier vrijwel ongevoelig voor.

Is dat alles?

inokey beschikt over 2 relais-uitgangen; de eerste is in het deurblad ingebouwd en hiermee wordt de deur geopend, terwijl met de tweede bijv. een garagedeur of een ander elektrisch apparaat wordt aangestuurd. Voor iedere vinger wordt tijdens het programmeren bepaald welk relais aangestuurd wordt. Wanneer men beide relais gelijktijdig aanstuurt, door met beide geprogammeerde vingers gelijktijdig Inokey te bedienen, wordt (in noodsituaties), een stil alarm geactiveerd.

Wat doe ik wanneer ik geen vertrouwen in het vingerafdruklezersysteem heb?

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een toegangssysteem zonder vingerafdruklezer, kunt u voor het Inokey codeslot kiezen. Het codeslot is eenvoudig te bedienen, modern vormgegeven en v.v. vooruitstrevende techniek. De toetsen zijn capacitief, waardoor een lichte aanraking met de vingertoppen van de cijfersensoren volstaat om uw code in te voeren. Omdat een lichte aanraking voldoende is, zullen de cijfertoetsen ongevoelig zijn voor slijtage door het veelvuldig invoeren van de geprogammeerde codes. Dit is bijzonder belangrijk met betrekking tot de veiligheid; de meeste mensen maken gebruik van een 4-cijferige code, waardoor deze toetsen meer gebruikssporen vertonen dan de minder frequent gebruikte toetsen. Hierdoor zouden dieven de code(s) kunnen achterhalen. 

Het slijtvaste Inokey codeslot met capacitieve cijfertoetsen maakt dit voor het dievengilde echter onmogelijk. Evenals bij de vingerafdruklezer stuurt het codeslot 2 relais aan. Voor iedere ingevoerde code wordt vooraf bepaald welk relais aangestuurd wordt.

Meer gebruiksmogelijkheden voor uw smartphone?

Daarvoor bieden wij u Inokey aan. Nadat u de gebruikelijke handelingen voor bluetooth heeft uitgevoerd, koppelt u eerst uw smartphone met Inokey Bluetooth. Ieder keer dat u de deur nadert en bluetooth is ingeschakeld, kunt u met een druk op de knop de deurvergrendeling activeren.

 

Edelstaal mat

Edelstaal mat

Edelstaal PVD goud

Edelstaal PVD goud

 

 

 

GENIUS-SYSTEM

GENIUS-SYSTEM
 • vijfpuntsluiting (2 RVS sluitpennen i.c.m. 2 RVS haaksloten, grendelslot) met elektro-mechanische besturing
 • doorlopende sluitlijst
 • vrijloopcilinder voor elektro-mechanische sloten
 • inclusief 6 sleutels

GENIUS-SYSTEM

 • Vingerscann

  Afstandsbediening

 • Veiligheidsrozet buiten

 • kabelaansluiting met connector
 • kabeldoorvoer
 • Trafo 24V / 220V

 

 

Zodra de deur gesloten wordt, treedt de automatische vergrendeling in werking. De ontgrendeling geschiedt van binnen eenvoudig via de deurkruk, van buiten via uw sleutel. Bovendien is de ontgrendeling aan de binnenzijde te bedienen via de intercom, van de buitenzijde d.m.v. één van INOTHERM's toegangscontrole modules o.a vingerscan, codeslot, smartphone of een extern systeem dat hiermee compatible is.

Ga terug